Amazon daily quiz today answers 23rd April 2020 Win Rs. 5000 Amazon pay

So friends, today I am going to tell you about a trick using which you can win some prize every day by participating in some contests run by the shopping site Amazon on their application by following the Amazon daily quiz today. This amazon quiz can be played daily on Amazon official app and you do not need to do any kind of registration to play it. In this article, we will keep updating the Daily Daily Quiz Today answers with questions, using it you can participate in this competition every day by submitting the correct answer on the Amazon daily quiz today app and if you are lucky you can win a gift.
As you all know that Amazon is a multinational brand that does business abroad. It is the world’s largest online shopping company. Amazon has launched its business in India just a few years ago and since the launch of the business, it has been giving tough competition to Indian online shopping companies. The answer for the 1st June 2020 Amazon quiz contents has been updated in the last para of this article.

Amazon Daily Quiz today answer

Friends, as you all know, almost all companies keep bringing new offers, sales, exchange offers, free products, etc. with some new strategies every day to attract new customers. In the same order, Amazon India’s online shopping site also allows customers to use their Amazon app to participate in more and more every day on their application named Amazon Quiz question answers, in which they can get some good gifts every day such as mobile phones, TV, Amazon Pay Cash, Gift voucher, any electronic item or anything else, as a gift to the who have done this competition Switch to be attended and how they’re correct answer.

amazon daily quiz today
Under the Amazon Daily Quiz today Competition, customers are asked five questions per day and if you answer correctly to these five questions your name is sent to the lucky draw and if your name comes out in that lucky draw then You win that day’s competition and get a prize.

Airtel free internet code 2020: Get upto 30GB free data

Amazon Quiz details-

Todays Prize of Amazon daily contest- Win Apple iPhone XS

Quiz participation timing- 8 am to 12 PM

Applicable only on- Amazon App

Winner name declaration date-  June 2020

Which people can participate in the amazon quiz contests every day

Anyone can participate in this amazon contest, all the people participating in this competition have to make sure that they have downloaded the amazon app on their mobile and also login or signup in that amazon application in order to participate in the Amazon daily quiz today.
To participate in the Amazon Quiz contest all you have to do is open the Amazon application and click on the banner related to that contest on the application’s dashboard, and then read the questions asked that day and answer it correctly which is already Given In this article, we will keep updating the answers of Amazon quiz competition every day, by reading which you can answer all the questions on the application and submit it. You do not need to find the answer to the questions asked by Amazon, you come directly to this page and see the daily answer from here.

The process to participate in amazon daily quiz contest today

The process of participating in some contests is very easy in which anyone can participate successfully. For this, you should have an Android or iOS mobile phone with an Amazon application installed, just like how you can use Amazon app. The process of taking part in Amazon quiz contest is given below. You are requested to follow that process.
-First download the amazon application app in your smartphone
-After that signup or login to Amazon account
-After logging in, select the quiz contest banner on the dashboard
-After this, wait for few seconds till the related day questions are being downloaded.
-Choose the correct option from the options given below each question and after answering all the questions, click on the submit button.
Amazon daily Quiz today question answers for today

Republic day is coming and every year Amazon organizes a special Republic day Amazon quiz contest with big gifts. So, don’t forget to participate in that.

Amazon Rs. 5000 Pay balance Quiz Answers – 1st June 2020

Question 1. Victoria Falls, which was recently reopened for public visits, is situated in which of these countries?
Answer – Zambia

Question 2. Which famous Bollywood actor has recently been appointed the brand ambassador of the National Anti- Do
Answer – Suniel Shetty

Question 3. Which country became the 1st nation in Europe to declare an official end to the COVID-19 pandemic?
Answer – Slovenia

Question 4. The 1985 shoes of which legendary sportsperson recently sold at a Sotheby auction for $560000?
Answer – Michael Jordan

Question 5. A T20I series between India and which country held in the early part of 2020, featured two matches that went into the Super Over?
Answer – New Zealand

Amazon Daily quiz today answers for 11th February 2020

Q 1. Which plant was added to the Guinness Book of Records as the fastest growing plant on earth?
Answer – Bamboo

Q 2. In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a green-colored giant superhero. But what color was he meant to be originally?
Answer – Grey

Q 3. Which island in Andaman and Nicobar is home to some of the world’s last tribe which is uncontacted and does not have any interaction with the outside world?
Answer – North Sentinel Island

Q 4. Which event has been titled as the ‘largest human gathering in the world’ where over 100 million people gather at once?
Answer – Kumbh Mela

Q 5. Which species of crab does not have a shell of its own but makes its home inside the shells of sea snails?
Answer – Hermit Crab

Amazon Better India Quiz Answers – 27th January 2020

Question 1 – A program in Amazon has over 180,000 women entrepreneurs showcasing their products online? What is it called?

Answer – Amazon Saheli

Question 2 – Amazon India has taken major efforts in reducing the use of single use plastic. Currently what percentage of the packaging in Amazon India Fulfillment Centers is single use plastic?

Answer – 7%

Question 3 – In small towns, Amazon has partnered with 14,500+ stores to help shoppers bridge the digital divide and start shopping online. What are these stores called?

Answer – Amazon Easy

Question 4 – Amazon has vowed to add 10,000 Electric vehicles to its delivery line by 2025. (True or False)

Answer – True

Question 5 – Which of these locations does Amazon deliver its products to?

Answer – All Of The Above

Question 6 – Amazon has a vision to make all Amazon shipments net zero carbon, with 50% of all shipments net zero carbon by 2030. What is the name given to this initiative?

Answer – Shipment Zero

Question 7 – Which Amazon program showcases unique arts and crafts from over 20 states?

Answer – Amazon Karigar

Question 8 – Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?

Answer – Mahila E-haat

24 January 2020 Questions Answer Sheet Casio 61 Key Keyboard 

Q1. Serbia Recently Won The Atp Cup. Which Of These Players Did Novak Djokovic Beat In One Of The Matches In The Final?

Ans- Rafael Nadal

Q2. Which Famous Indian Born In January, Once Traveled To Moscow Disguised As An Italian Nobleman Named Count Orlando Mazzotta?

Ans- Netaji Subhash Chandra Bose

Q3. Lanids Is A Development Scheme Set Up By The Government. Under This Scheme, Information Technology Based Smes Would Be Set Up In Which Two Areas?

Ans- Lakshadweep, Andaman And Nicobar

Q4. The Famous Humorist Taarak Mehta Is Known For His Column Duniya Ne Undha _____. (Fill In The Blanks)

Ans- Chashma

Q5. P Mangesh Chandran Is A Known Champion In Which Of These Sports?

Ans-chess

23rd January

Q1- ADNEC, the venue for the ‘World Future Energy Summit 2020’ is located in which city?
Ans: Abu Dhabi

Q2- Few of the names of editions of which reality show are ‘Your Gang, Your Glory’, ‘Rising’, ‘Extreme’, ‘Real Heroes’ and ‘Revolution’?
Ans: Roadies

Q3- GS Lakshmi is the first woman to do what in the world of cricket?
Ans: Match referee for a men’s ODI

Q4- Which of these movies received the most number of Oscar Nominations in 2020? (Hint: It has received 11 Oscar nominations)
Ans: Joker

Q5- The 2020 edition of which league featuring teams such as the Raptors, Warriors, Hunters, Rockets started on January 20th, 2020?
Ans: Premier Badminton League

Leave a Comment

₹50 Instant Paytm cash: Download this app  Click Here
close
open